Offentliga Rummet logotyp
Publicerad: 15 maj 2018

Information för utställare

Har ditt företag behov av att utöka kontaktnätet med personer i offentlig sektor som arbetar med verksamhetsutveckling med stöd av digitalisering? I så fall är Offentliga Rummet rätt forum för er.

Konferensen vänder sig till personer som arbetar med digital verksamhetsutveckling inom offentlig sektor som till exempel verksamhetsansvariga, strateger, utvecklare, projektledare, kommunikationsansvariga, IT-ansvariga, jurister eller verksamhetsarkitekter.

Förväntat deltagarantal i Göteborg är cirka 1.000 personer. Vi tror att både deltagare och utställare har mycket att lära av varandra och vi vill genom dialog och interaktion skapa en mötesplats som kan inspirera till en modern, samverkande och innovativ offentlig sektor genom digitalisering. För att ta fasta på det har vi i år valt att kalla utställningsytan för inspiratörsarenan. Inspiratörsarenan är placerad på en central plats på konferensområdet där både fikapauser och luncher serveras.

Det kommer finnas en scen där det finns möjlighet att boka in en kortare presentation för de utställare som köper det största utställarpaketet. Det erbjuds även plats för avskilda möten/samtal i inspiratörsarenan.

Konferensen startar den 23 maj med en fördjupningsdag för olika nätverk som avslutas med ett mingel i anslutning till utställningen. Som utställare har du möjlighet att delta i alla seminarier och föreläsningar den 24–25 maj.

Varmt välkomna!

Praktisk information för utställare

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:


User information

Tack för att du hjälper oss!