Publicerad: 8 mars 2018

Professor Dave Snowden talar på Offentliga Rummet

På Offentliga Rummet kommer Dave Snowden dela med sig av sin forskning och lärdomar om hur organisationer och ledare kan bli bättre på att fatta rätt beslut i en komplex värld.

Dave Snowden

Dave Snowden

Dave Snowden är organisationsforskare och arbetar som rådgivare för regeringar och företag i hela världen. Han är en av världens främsta tänkare och talare kring vad som krävs för att styra organisationer i rätt riktning i en komplex värld. Dave Snowden är grundare och chef för Centre for Applied Complexity vid Bangor University i Wales och det Singapore-baserade managementbolaget Cognitive Edge. På Offentliga Rummet kommer Dave Snowden berätta om sin forskning och sina erfarenheter om att styra organisationer i rätt riktning som även kan appliceras på myndigheter, kommuner och landsting.

Dave Snowden har gedigen internationell erfarenhet som professor på universitet i Australien, Hong Kong, Sydafrika och Storbritannien och som forskare på IBM. Han har hjälpt både regeringar och företag kring frågor som rör strategi, organisationsbeslut och beslutsfattande. Dave Snowden arbetar utifrån en vetenskapsbaserad strategi för organisationer som bygger på antropologi, neurovetenskap och komplexa adaptiva systemteori.

Missa inte Dave Snowdens föreläsning den 24 maj klockan 09:45.

Läs vidare

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:


User information

Tack för att du hjälper oss!