Offentliga Rummet logotyp
Publicerad: 17 mars 2016

Guldlänksvinnare 2013

Skellefteå och Sundsvall vann Guldlänken 2013.

Juryns motivering

För att långsiktigt och strategiskt etablerat nya vägar för kommunal verksamhetsutveckling premierar vi två vinnare. I det ena fallet handlar det om en förebild i arbetet med att utveckla medborgarrelationerna utmed oliika kompletterande kanaler och i det andra fallet handlar det om en innovativ och starkt användadriven tjänsteutveckling med fokus på kreativ återanvändning och spridning till olika verksamhetsområden och till andra kommuner.

CommunityBase - Sundsvalls kommun i samarbete med Nordic Peak

Under lång tid har Sundsvalls kommun initierat en starkt behovsstyrd tjänsteutveckling, baserad på öppen källkod, som också spritt sig till flera andra kommuner. Nu man också, på samma ramverk, utvecklat kompletterande tjänster för allt fler kommunala verksamhetsområden.

Mitt Skellefteå - Skellefteå kommun

Skellefteå kommun har tydliga mål för utvecklingen av sin medborgar- och kunddialog, bättre e-service samt enklare tillgång till kommunal information, vilket ska ske med verksamhetsutveckling med stöd av it. Basen är en välutvecklad kundtjänst och kring denna har man byggt olika kanaler och tjänster, nu senast en app.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:


User information

Tack för att du hjälper oss!